VOF The Sherwood Kompanie bestaat uit Michiel Ameloot, Steven Dehaemers en Sam Paret.

Sam Paret (°1979) studeerde journalistiek aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Als Freelance journalist en hoofdredacteur werkt Sam vandaag voor diverse magazines in de woon- en interieurwereld. Hij verzorgt ook interviews en reportages voor lifestyle magazines. Na zijn studies trok hij voor 2 maanden naar India. Een reis die een blijvende stempel zou drukken: Sam zet zich sindsdien binnen Vanakam vzw in om sociale projecten uit te bouwen in India. Projecten die vooral de zwakste groepen uit de samenleving, met name vrouwen en kinderen, een kans willen geven.

Michiel Ameloot (°1980) is journalist en werkt als Chef Nieuws binnen DPG Media. Van 2009 tot zijn overstap naar de commerciële omroep in 2012 was hij 3 jaar lang hoofdredacteur van de regionale televisiezender TV OOST. Daarnaast is hij één van de oprichters van het wielertijdschrift Bahamontes. (www.bahamontes.be)

Steven Dehaemers (°1976) studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen met een specialisatie in Human Resources aan de KU Leuven. Sterk geboeid door “ de mens in een organisatie” heeft  hij 10 jaar ervaring opgebouwd  in het begeleiden van  bedrijven bij hun Human Resources beleid (oa als HR Consultant bij Hudson/De Witte & Morel en als HR Business partner bij EDF Luminus waar hij mee verantwoordelijk was voor het realiseren van de veranderingstrajecten binnen het bedrijf. Sinds 2017 leidt hij de HR-afdeling binnen de EEG Groep.