Nieuws

Beste sportievelingen,

Ook in 2023 is er een nieuwe editie van Het Snelste Bedrijf! We breken wel met een traditie. Want voor het eerst organiseren we ons evenement in september, in plaats van in juni. 2 extra maanden dus om jullie goed voor te bereiden tegen zaterdag 2 september.

De locatie blijft wel dezelfde. We worden weer hartelijk ontvangen door Ardeca Lubricants, op het terrein van hun prachtige bedrijf in Anzegem.

Na de krokusvakantie lanceren we onze campagne, met alle informatie om in te schrijven. En, we komen met een verrassing. Maar schrijf 2 september dus alvast in jullie agenda.

Tot dan!

In 2023 zijn we er op zaterdag 2 september!

Beste sportievelingen, Ook in 2023 is er een nieuwe editie van Het Snelste Bedrijf! We breken wel met een traditie. Want voor het eerst organiseren we ons evenement in september, in plaats van in juni. 2 extra maanden dus om jullie goed voor te bereiden tegen zaterdag 2...
lees meer

Geslaagde parcoursverkenning!

Afgelopen vrijdag hebben we samen met Johan Museeuw al even het parcours verkend. En aan de reacties te horen, viel dat behoorlijk in de smaak. Net als de heerlijke ontvangst nadien in brouwerij ’t Verzet. Laat het nu maar snel zaterdag 11 juni zijn!
lees meer

Parcoursverkenning 2022

We gaan terug op parcoursverkenning en met wie kunnen we dat beter doen dan met Johan Museeuw? Niemand, horen wij jullie denken. En gelijk hebben jullie! Noteer dus vrijdag 20 mei met stip in jullie agenda, want dan organiseren we een afterworkride. Denk aan: nuttige tips &...
lees meer

Er hangt elektriciteit in de lucht…

Want EEG doet weer mee! En ze maken er ook opnieuw een interne strijd van door met twee teams af te zakken naar Anzegem op 11 juni. Succes mannen (en eventuele vrouwen)!
lees meer

Een ouwe getrouwe en een debutant!

Wie Het Snelste Bedrijf zegt, zegt Renson. In liefst vijf van de zes edities konden zij zegevieren. Vorig jaar doorbrak Willy Naessens hun hegemonie. Benieuwd wat ze dit jaar presteren! En met Koddaert uit Koekelare komt er een nieuwe uitdager bij. Het wordt spannend, zoveel is...
lees meer

De kracht van hout…

Dat krijgen we te zien op zaterdag 11 juni met de eerste deelname van Woodstoxx. Opnieuw een debutant dus voor Het Snelste Bedrijf. Succes!
lees meer

Geslaagde uitstap naar de piste

Het was een geslaagde eerste uitstap naar de piste. Aan jullie reacties te horen ook voor herhaling vatbaar. En nu mag de focus naar zaterdag 11 juni voor onze klassieker! Bedankt aan Johan Museeuw en Cycling Vlaanderen voor de begeleiding in Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx!
lees meer

We verwelkomen Alertis, geen echte nieuwkomer…

Het is immers niemand minder dan één van onze trouwste deelnemers die een naamswijziging kreeg. Ardovlam werd Alertis, maar voor de rest bleven ze hun sympathieke zelf. Benieuwd of ze onder hun nieuwe naam nog beter kunnen doen! Ze proberen dat opnieuw met 2 teams en we wensen...
lees meer

Alumac Construct is de tweede nieuwkomer

Na Dupont Sanitair verwelkomen we met Alumac Construct een tweede nieuwkomer bij Het Snelste Bedrijf. Of zij ook aan de meet een feestje bouwen, zien we op zaterdag 11 juni in Anzegem. Welkom Alumac en veel succes!
lees meer