Nieuws

Het Snelste Bedrijf is terug!

Beste vrienden van Het Snelste Bedrijf,

Het is een hele tijd geleden. Maar corona of niet, in 2022 zijn we terug. Niet met één maar met twee events.

Onze traditionele teambuilding is er op zaterdag 11 juni en dat bij Ardeca in Anzegem. Dat gebeurt opnieuw via drie disciplines: klimmen, tijdrijden in ploeg en spurten.

Daarnaast maakt Het Snelste Bedrijf een uitstap naar de piste. Op zaterdag 5 maart kan elk team zich ook inschrijven voor een initiatie op de piste in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent.

Inschrijven voor beide events kan voor 1000 €. Stel dus snel een team van 5 collega’s samen en kijk mee met ons uit naar 5 maart en/of 11 juni!

Parcoursverkenning 2022

We gaan terug op parcoursverkenning en met wie kunnen we dat beter doen dan met Johan Museeuw? Niemand, horen wij jullie denken. En gelijk hebben jullie! Noteer dus vrijdag 20 mei met stip in jullie agenda, want dan organiseren we een afterworkride. Denk aan: nuttige tips &...
lees meer

Er hangt elektriciteit in de lucht…

Want EEG doet weer mee! En ze maken er ook opnieuw een interne strijd van door met twee teams af te zakken naar Anzegem op 11 juni. Succes mannen (en eventuele vrouwen)!
lees meer

Een ouwe getrouwe en een debutant!

Wie Het Snelste Bedrijf zegt, zegt Renson. In liefst vijf van de zes edities konden zij zegevieren. Vorig jaar doorbrak Willy Naessens hun hegemonie. Benieuwd wat ze dit jaar presteren! En met Koddaert uit Koekelare komt er een nieuwe uitdager bij. Het wordt spannend, zoveel is...
lees meer

De kracht van hout…

Dat krijgen we te zien op zaterdag 11 juni met de eerste deelname van Woodstoxx. Opnieuw een debutant dus voor Het Snelste Bedrijf. Succes!
lees meer

Geslaagde uitstap naar de piste

Het was een geslaagde eerste uitstap naar de piste. Aan jullie reacties te horen ook voor herhaling vatbaar. En nu mag de focus naar zaterdag 11 juni voor onze klassieker! Bedankt aan Johan Museeuw en Cycling Vlaanderen voor de begeleiding in Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx!
lees meer

We verwelkomen Alertis, geen echte nieuwkomer…

Het is immers niemand minder dan één van onze trouwste deelnemers die een naamswijziging kreeg. Ardovlam werd Alertis, maar voor de rest bleven ze hun sympathieke zelf. Benieuwd of ze onder hun nieuwe naam nog beter kunnen doen! Ze proberen dat opnieuw met 2 teams en we wensen...
lees meer

Alumac Construct is de tweede nieuwkomer

Na Dupont Sanitair verwelkomen we met Alumac Construct een tweede nieuwkomer bij Het Snelste Bedrijf. Of zij ook aan de meet een feestje bouwen, zien we op zaterdag 11 juni in Anzegem. Welkom Alumac en veel succes!
lees meer

We verwelkomen meteen een nieuwkomer!

Met Dupont Sanitair mogen we voor de nieuwe editie meteen een nieuwkomer verwelkomen. Als ze even snel aan de meet zijn als bij het inschrijven, belooft het vuurwerk! Welkom bij de Snelste Bedrijf-familie en veel succes!
lees meer

Het Snelste Bedrijf is terug!

Beste vrienden van Het Snelste Bedrijf, Het is een hele tijd geleden. Maar corona of niet, in 2022 zijn we terug. Niet met één maar met twee events. Onze traditionele teambuilding is er op zaterdag 11 juni en dat bij Ardeca in Anzegem. Dat gebeurt opnieuw via drie disciplines:...
lees meer