Teams 2017

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is een onafhankelijke bedrijvenorganisatie en telt 3.000 leden die actief zijn in vrijwel alle sectoren. Voka verdedigt de belangen van ondernemingen, organiseert opleidingen en begeleidingsprojecten, verleent diensten en brengt ondernemers samen in tal van professionele netwerken.

 

Willems veranda’s groeide uit tot de grootste verandabouwer van België met meer dan 250 medewerkers. In 1997 realiseerde Willems veranda’s 460 veranda’s per jaar, ondertussen zijn dat er meer dan 1 400 per jaar, ook in het buitenland. Willems veranda’s heeft showrooms in Maldegem, Sint-Martens-Latem, Denderhoutem, Ardooie, Meerhout, Spy, Bergen en Luik.

 

Of u nu kiest voor een veranda, een pergola of een zwembadoverdekking: het komt er op aan om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor dé duurzame en innovatieve verandabouwer met ervaring, knowhow, perfecte uitvoering en een vlotte dienst-na-verkoop.

 

BELTHERM

Leefkwaliteit staat vandaag de dag volop in de belangstelling.

En daar maakt onze omgeving zonder meer deel van uit: iedereen houdt van frisse lucht en een aangename temperatuur. Zowel thuis als op het werk.

Recent besteden wetten en normen aandacht aan ventilatie en luchtkwaliteit. Daarom doet u voor kwalitatieve luchtbehandeling best een beroep op de diensten van een specialist.

Beltherm, toonaangevend in België, geeft advies en verzorgt samen met uw installateur het hele installatieproces van a tot z. Bovendien staan we garant voor een vlotte samenwerking met ingenieur, architecten en de bouwheer. http://www.beltherm.be/

 

Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 500 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen).

Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**.

 

ON Semiconductor is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte elektronica. We staan in voor het ontwerpen en produceren van microchips die in verschillende applicaties toegepast worden. Enerzijds hebben we een breed portfolio van “standaardproducten” zoals chips  voor vermogen- en signaalbeheer, logics en discretes. Anderzijds werken we nauw samen met de klant om de chips op maat te ontwerpen, zodat die op een efficiënte manier zijn ontwerpen kan realiseren binnen verschillende sectoren.

 

We zijn actief in volgende markten: Automotive sector, Computing sector, Consumer sector, Communication sector, Industrial, medical, military & aerospace sector.
ON Semiconductor is een Amerikaanse speler de wereldwijd actief is. De hoofdzetel is gelegen in Phoenix, Arizona. In België zijn we gevestigd in Oudenaarde en Mechelen.

 

Wij gaan 100% voor 95% tevreden klanten

Sterker dan reclame: EEN ENGAGEMENT. Ons streven voor de komende jaren kan je in één woord samenvatten: tevredenheid. En neen, dat is geen holle reclameslogan of marketingpraat. Het is een engagement.

Een engagement van Belfius en al zijn medewerkers. Voor u, voor al onze klanten en voor de samenleving. Een engagement dat trouwens niet zomaar uit het niets komt. Tevredenheid nastreven zit in onze genen. Die ambitie zit diep geworteld in alle openbare en maatschappelijke projecten die we de voorbije jaren hielpen waarmaken.

In het dagelijkse leven van ieder van ons zit er immers meer Belfius dan u beseft. In het openbaar zwembad waarin u zwemt. Het fietspad waarop u rijdt. Het zorgcentrum en het ziekenhuis in uw stad. In brandweerkazernes, sportvelden, start-ups, scholen, windturbines en tientallen andere projecten waarvoor we kredieten verleenden. Als een onzichtbare motor is Belfius er om het allemaal mogelijk te maken.

Het is daar dat we geleerd hebben hoe belangrijk uw tevredenheid is. Het is uit die ervaring dat we de energie halen om nog verder te gaan, om steeds beter te doen. Want we zijn pas tevreden als u dat bent. Dat gaan we meten. En we zullen er openhartig over communiceren. Ook dat hoort bij de nieuwe bankcultuur die Belfius wil uitdragen.

Marc Raisière, CEO 

 

Vandaag is Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, als producent van terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking één van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment. Marlux stelt verspreid over 4 vestigingen in België zo’n 260 mensen tewerk. Marlux maakt deel uit van de Building Materials Group CRH. Een financieel sterke internationale speler, gefocust op leadership. Efficiëntie en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

Marlux medewerkers zijn trots om te werken in een verantwoordelijk bedrijf waar de werkomstandigheden veilig en gezond zijn, waar uitmuntendheid een voorwaarde is en waar de resultaten tegemoet komen aan de verwachtingen van de aandeelhouders. Transparantie en het delen van kennis wordt gestimuleerd op alle niveaus.

 

Renson® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.

Sinds 1909 creëert dit familiebedrijf energiezuinige systemen en innovatieve concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen en gebouwen.

 

Voetbalclub KSV Oudenaarde is een vaste waarde binnen het Interprovinciaal, Provinciaal en Gewestelijk Voetbal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt de werking rond het eerste elftal een stevig geheel met de KSVO jeugdwerking. We zijn er van overtuigd dat beiden een meerwaarde betekenen voor mekaar en fier zijn op het geheel. De club streeft naar een vaste en stabiele organisatie en een optimale sportinfrastructuur.  De bestuursleden en medewerkers communiceren er in een open, vertrouwensvolle en opbouwende sfeer. KSV Oudenaarde wenst een gerenommeerde sportclub te zijn met regionale uitstraling waar iedereen welkom is, maar wil minstens even belangrijk zijn op sociaal vlak.

De jeugdwerking van KSVO heeft een goede reputatie binnen het nationaal en regionale jeugdvoetbal. KSV Oudenaarde wil deze rol blijvend vertolken binnen een kader waarbij voetbalplezier en een kwalitatieve voetbalopleiding hand in hand gaan. KSV Oudenaarde wil een stempel zetten via zijn jeugdopleiding. Een speler die onze jeugdopleiding heeft doorlopen, moet een echte KSVO-er zijn op sportief vlak (technisch geschoold met voldoende spelintelligentie) en op extra-sportief vlak ( respectvol geel-zwart strijdershart ) !!! 

 

BEDDELEEM is reeds 65 jaar een absolute referentie in de bouwsector.

Naast de productie en plaatsing van verplaatsbare systeemwanden onder de merknaam JB®, zijn wij ook actief in systeemplafonds, vaste scheidingswanden en in de totale afbouw.

Sinds twee jaar bieden wij onze klanten ook systeemmeubilair aan. Zie www.beddeleem.be voor bijkomende info !

 

“PwC is ’s werelds grootste leverancier van diensten op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening voor bedrijven.
Succes betekent voor ons in de eerste plaats waarde te kunnen creëren voor onze klanten en onze mensen, maar ook voor de maatschappij in het algemeen.
Met onze vierde deelname bestendigen we ons engagement ten aanzien van het project van Vanakam VZW in India en kijken we meteen uit naar een sportieve dag”.

 

Lotus Bakeries produceert authentieke specialiteiten uit de koekjes- en gebakwereld.
Onze LOTUS Speculoos is alom gekend. Maar daarnaast produceren we ook SUZY wafels, galetten, gebakspecialiteiten zoals Madeleine, Frangipanes, Bretoense specialiteiten, …
Ook de superlekkere DINOSAURUS koekjes maken deel uit van ons uitgebreid productengamma.

 

Dit jaar gaan we terug alles uit de kast halen om een puike prestatie neer te zetten.

Meedoen is wellicht belangrijker dan winnen.

Maar niets belet ons om te dromen van “de” glansrijke overwinning.

 

Meer info vindt u terug op: www.lotusbakeries.be.

 

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 25 jaar ervaring in de transportwereld. Een sneltransport, distributieronde of volledig project op maat? Heeft u dringende documenten, colli’s, pallets of ADR-goederen te verzenden? Onze koerierdienst staat steeds voor u klaar. Als vervoerscommissionair hebben we een zeer uitgebreid netwerk. Kortom een oplossing voor al uw transportproblemen.

 

Corelio Printing is een drukkerij waar magazines worden gedrukt. Talrijke binnen-en buitenlandse titels rollen van de rotatiepersen in Erpe-Mere.

Een prachtig wielertijdschrift als Bahamontes wordt bij ons gedrukt. Maar dat is nog niet alles… Pro Cycling, Fiets en de speciale uitgaven van  Flanders Classics rond de voorjaarsklassiekers worden bij ons gedrukt.

Ons bedrijf heeft een hart voor de koers. Corelio Printing hoort tot dezelfde groep als Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg. De koers is dus ook een beetje van ons.

Meer info over ons via www.corelioprinting.be

 

GLK Grondwerken is een modern en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grond- en afbraakwerken in de breedste zin van het woord. GLK Grondwerken gaat prat op zijn service; we denken actief mee met de klant om hem zo de beste oplossing te kunnen bieden voor zijn project. Kwaliteit en veiligheid, flexibiliteit en zorg voor het milieu zijn de pijlers waaraan dagelijks aandacht wordt besteed en die zich ook uiten in het VCA-label en het duurzaam bedrijfsbeleid.

GV&T Kruishoutem is een tussentijdse opslagplaats voor uitgegraven bodem met certificaat van vzw Grondbank en een recyclagebedrijf van bouw- en sloopafval dat Copro-gekeurde materialen aanmaakt.

Beide bedrijven zijn centraal gevestigd op de as tussen Gent en Kortrijk in de Industriezone Zaubeek te Kruishoutem. Een 30tal medewerkers, hoofdzakelijk afkomstig uit de streek, maken door hun dagdagelijkse inzet mee van GLK en GV&T de bedrijven die ze nu zijn en daar zijn we fier op!

UIT DE GROND VAN ONS HART HOPEN WE DIT JAAR DE HOOFDPRIJS TE WINNEN EN ZETTEN HIERVOOR ONZE JONGSTE EN SNELSTE BENEN IN!

 

Mistral Home biedt kwalitatief en stijlvol textiel voor bed, tafel en deco.
Verkrijgbaar in de betere supermarkt.

Bezoek onze website op www.mistralhome.com

 

BNP Paribas Fortis brengt als bank een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Volvo Car Gent is één van de twee Europese assemblagefabrieken van Volvo Car Group. In Gent worden al sinds 1965 auto’s gebouwd. In 2015 produceerde de fabriek 252.479 auto’s. De modellen die in Gent gebouwd worden zijn de Volvo V40, S60 en XC60. Dit doen we met circa 5000 medewerkers.

Volvo Car Gent is een sportief bedrijf en moedigt alle personeelsleden aan om gezond en sportief te leven. Personeelsleden kunnen hun sport en hobby samen beleven in de talrijke vriendenkringclubs die het bedrijf telt, gebundeld  onder de naam VolvoEnergiek!

 

“Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in beursstanden, displays en interieurs. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.”

 

 

ACT Boekhouding & Fiscaliteit heeft zijn kantoor in Oudenaarde en is een betrouwbare partner voor alle ondernemingen en kmo’s. ACT is er bij van in het prille begin en is de runner-up van editie 2015.