Teams 2020

Titeca – Accountancy & Fiscaliteit

“Titeca Accountancy is een boekhoudkantoor gevuld met doeners, niet met zeggers”, managing partner Emmanuel Titeca zegt het met een no-nonsense overtuiging. “Wij denken en bouwen creatief mee aan een toekomst met en voor onze klant. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Lokale aanwezigheid en service op maat, dicht bij de klant, staan hoog bovenaan onze prioriteitenlijst”.

 

“Sinds de oprichting in 1946 is Stadsbader uitgegroeid van een lokale aannemer tot multidisciplinair bouwbedrijf in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Door sterk in te zetten op innovatie en kwaliteit met behulp van geavanceerde technologieën en methoden zit Stadsbader de toekomst op de hielen. Of het nu gaat om openbare en private infrastructuurwerken, bodemsaneringen, industriële en commerciële bouwprojecten, burgerlijke bouwkunde, technieken, prefab beton en sportinfrastructuur, Stadsbader stelt met meer dan 1.100 medewerkers steeds alles in het werk om een op maat gemaakte oplossing te bieden met een betere toekomst voor eenieder als centraal uitgangspunt.

Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen. We zijn trots op onze afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotieve markt het belangrijkste deel uitmaakt.

Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, … Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten.