Teams 2022

 

 

 Fitcoins® als hefboom om fitheid te verhogen. Ga voor fitte mensen in een fit bedrijf! Beloon activiteiten die fysieke én mentale gezondheid bevorderen met digitale spaarpunten: Fitcoins®:
– het hele wellbeing-beleid in één platform
– met echte beloningen
– thuis en op het werk

Meer info ook op onze site: www.fitcoins.be

 

 

 

DPG Media is een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment. DPG Media – moederhuis van o.a. VTM, Qmusic, HLN, De Morgen – bereikt elke dag 8 op 10 Vlamingen. Met audiovisuele media, print & digitale titels, online services en telco-activiteiten werkt de mediagroep dag en nacht om Vlaanderen te informeren, te entertainen en te verbinden. Zin om bij DPG Media te werken? Ontdek onze vacatures op https://www.werkenbij.dpgmedia.be/nl/vacatures.

 

“De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.”

Infrabel is het overheidsbedrijf dat het Belgische spoorwegnet ontwikkelt, onderhoudt en uitbaat. Wij zijn dé drijvende kracht achter duurzame mobiliteit en werken 24/7 aan een veilig en performant spoorwegnet. Meer info op www.infrabel.be.

 

 

EEG is een bedrijf  actief in de installatie en integratie van gebouwentechnieken: Elektriciteit, HVAC, Sanitair, medische gassen, automatisering, hoogspanning,…en dit gespecialiseerd in de zorgsector ( ziekenhuizen en rusthuizen).  De hele groep telt momenteel ruim 850 medewerkers en dit in 15 vestigingen in België.

 

Renson® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.

Sinds 1909 creëert dit familiebedrijf energiezuinige systemen en innovatieve concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen en gebouwen.

Koddaert nv produceert al 30jaar stalen profielplaten van topkwaliteit. We zijn een familiebedrijf waar al 4 generaties en 80jaar lang staal door ons bloed stroomt.

We bieden geprofileerde stalen dakplaten in tal van formaten. De dak- en wandplaat kan dienen als dakbedekking, wandplaat, afsluiting voor uw omheining, gevelbekleding, binnenhuisdecoratie en nog zoveel meer.

Woodstoxx staat voor eigen productie en plaatsing van parket, houten terras, gevel en wandbekleding. Wij brengen de warmte van hout op een innovatieve manier in elk project. We controleren van stam tot afgewerkt product, met een voorkeur voor FSC® of PEFC gelabeld hout.

Alertis is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 500 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen).

Alertis is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**.

“Als carrossseriebedrijf zijn we gekend voor sterk, duurzaam materiaal. Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid typeert ons. Met Alumac Construct zijn we gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Bij onze zusterfirma Astemac kan je terrecht voor containers , trailers en spuitwerk.”

Familiebedrijf sinds 1923 en met zijn hoofdzetel te Wervik en hun filialen te Kortrijk (Installhub & Showroom), Roeselare (Installhub & Showroom), Ieper (Installhub & Showroom) en Ruiselede (Installhub & Showroom) stelt Dupont Sanitair ongeveer 90 mensen tewerk.

Als groothandel levert Dupont sanitair toestellen, maar ook alle installatiemateriaal voor (vloer) verwarming, pompen, airco, ventilatie, enzovoort. Dupont Sanitair is altijd al een aanspreekpunt voor zowel particulieren als installateurs, maar leveren doen ze enkel aan de laatste.

Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen. We zijn trots op onze afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotieve markt het belangrijkste deel uitmaakt.

Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, … Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten.