Teams 2018

Medialaan

MEDIALAAN is het moederhuis van de merken VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET, Stievie FREE, Qmusic, Joe, Mobile Vikings en JIM Mobile. De naam verwijst enerzijds naar de fysieke plaats waar we gevestigd zijn (Medialaan 1 in Vilvoorde). Anderzijds is het vooral ook een symbolische plaats. Het is een laan waar leuke huizen staan. Huizen waarin radio,tv en mobiele telefonie gemaakt worden die allemaal in het hoofd en hart van de Vlaming wonen. MEDIALAAN is een wereld waar talent en ideeën elkaar versterken.

Onze baseline ‘maak het mee’ geldt voor kijkers en luisteraars die onze merken beleven, medewerkers die onze merken letterlijk mee maken en alle mogelijke partners die betrokken zijn bij ons verhaal.

 

Bekina Boots

Familiebedrijf en laarzenproducent in Kluisbergen sinds 1962. Ieder jaar produceert Bekina aan de voet van de Kwaremont 600.000 paar hoogwaardige veiligheidslaarzen.

Dankzij een sterk dealernetwerk en hoge kwaliteits-normen, zorgen wij in meer dan 50 landen wereldwijd voor comfortabele voeten in extreme werkomstandigheden. Vooral professionals, vissers, landbouwers en werknemers in de voedingssector weten onze lichte en warme laarzen te waarderen.

 

Titeca – Accountancy & Fiscaliteit

“Titeca Accountancy is een boekhoudkantoor gevuld met doeners, niet met zeggers”, managing partner Emmanuel Titeca zegt het met een no-nonsense overtuiging. “Wij denken en bouwen creatief mee aan een toekomst met en voor onze klant. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Lokale aanwezigheid en service op maat, dicht bij de klant, staan hoog bovenaan onze prioriteitenlijst”.

 

 

Wij gaan 100% voor 95% tevreden klanten

Sterker dan reclame: EEN ENGAGEMENT. Ons streven voor de komende jaren kan je in één woord samenvatten: tevredenheid. En neen, dat is geen holle reclameslogan of marketingpraat. Het is een engagement.

Een engagement van Belfius en al zijn medewerkers. Voor u, voor al onze klanten en voor de samenleving. Een engagement dat trouwens niet zomaar uit het niets komt. Tevredenheid nastreven zit in onze genen. Die ambitie zit diep geworteld in alle openbare en maatschappelijke projecten die we de voorbije jaren hielpen waarmaken.

In het dagelijkse leven van ieder van ons zit er immers meer Belfius dan u beseft. In het openbaar zwembad waarin u zwemt. Het fietspad waarop u rijdt. Het zorgcentrum en het ziekenhuis in uw stad. In brandweerkazernes, sportvelden, start-ups, scholen, windturbines en tientallen andere projecten waarvoor we kredieten verleenden. Als een onzichtbare motor is Belfius er om het allemaal mogelijk te maken.

Het is daar dat we geleerd hebben hoe belangrijk uw tevredenheid is. Het is uit die ervaring dat we de energie halen om nog verder te gaan, om steeds beter te doen. Want we zijn pas tevreden als u dat bent. Dat gaan we meten. En we zullen er openhartig over communiceren. Ook dat hoort bij de nieuwe bankcultuur die Belfius wil uitdragen.

Marc Raisière, CEO 

BEDDELEEM is reeds 65 jaar een absolute referentie in de bouwsector.

Naast de productie en plaatsing van verplaatsbare systeemwanden onder de merknaam JB®, zijn wij ook actief in systeemplafonds, vaste scheidingswanden en in de totale afbouw.

Sinds twee jaar bieden wij onze klanten ook systeemmeubilair aan. Zie www.beddeleem.be voor bijkomende info !

 

“Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in beursstanden, displays en interieurs. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.”

 

 

“PwC is ’s werelds grootste leverancier van diensten op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening voor bedrijven. 
Succes betekent voor ons in de eerste plaats waarde te kunnen creëren voor onze klanten en onze mensen, maar ook voor de maatschappij in het algemeen.
Met onze vijfde deelname bestendigen we ons engagement ten aanzien van het project van Vanakam VZW in India en kijken we meteen uit naar een sportieve dag”.

 

ON Semiconductor is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte elektronica. We staan in voor het ontwerpen en produceren van microchips die in verschillende applicaties toegepast worden. Enerzijds hebben we een breed portfolio van “standaardproducten” zoals chips  voor vermogen- en signaalbeheer, logics en discretes. Anderzijds werken we nauw samen met de klant om de chips op maat te ontwerpen, zodat die op een efficiënte manier zijn ontwerpen kan realiseren binnen verschillende sectoren.

 

We zijn actief in volgende markten: Automotive sector, Computing sector, Consumer sector, Communication sector, Industrial, medical, military & aerospace sector.
ON Semiconductor is een Amerikaanse speler de wereldwijd actief is. De hoofdzetel is gelegen in Phoenix, Arizona. In België zijn we gevestigd in Oudenaarde en Mechelen.

 

Renson® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.

Sinds 1909 creëert dit familiebedrijf energiezuinige systemen en innovatieve concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen en gebouwen.

 

Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 500 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen).

Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**.

 

ACT Boekhouding & Fiscaliteit heeft zijn kantoor in Oudenaarde en is een betrouwbare partner voor alle ondernemingen en kmo’s. ACT is er bij van in het prille begin en is de runner-up van editie 2015.

 

Voetbalclub KSV Oudenaarde is een vaste waarde binnen het Interprovinciaal, Provinciaal en Gewestelijk Voetbal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt de werking rond het eerste elftal een stevig geheel met de KSVO jeugdwerking. We zijn er van overtuigd dat beiden een meerwaarde betekenen voor mekaar en fier zijn op het geheel. De club streeft naar een vaste en stabiele organisatie en een optimale sportinfrastructuur.  De bestuursleden en medewerkers communiceren er in een open, vertrouwensvolle en opbouwende sfeer. KSV Oudenaarde wenst een gerenommeerde sportclub te zijn met regionale uitstraling waar iedereen welkom is, maar wil minstens even belangrijk zijn op sociaal vlak.

De jeugdwerking van KSVO heeft een goede reputatie binnen het nationaal en regionale jeugdvoetbal. KSV Oudenaarde wil deze rol blijvend vertolken binnen een kader waarbij voetbalplezier en een kwalitatieve voetbalopleiding hand in hand gaan. KSV Oudenaarde wil een stempel zetten via zijn jeugdopleiding. Een speler die onze jeugdopleiding heeft doorlopen, moet een echte KSVO-er zijn op sportief vlak (technisch geschoold met voldoende spelintelligentie) en op extra-sportief vlak ( respectvol geel-zwart strijdershart ) !!! 

Typografics zorgt als grafische partner dat een doeltreffende crossmediale communicatie voor elke organisatie bereikbaar wordt. Wij vertalen op een creatieve, consequente manier, over alle mediakanalen heen en met innovatieve technieken visueel de strategie van onze klanten. Dit doen we zowel vanuit onze eigen studio als binnen het team van de klant. Als partner reiken we voor de grafische noden van onze klanten kwalitatieve totaaloplossingen aan, incluis opleidingen en screening binnen ons Adobe Autorised Training Centre..