Teams 2020

“Sinds de oprichting in 1946 is Stadsbader uitgegroeid van een lokale aannemer tot multidisciplinair bouwbedrijf in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Door sterk in te zetten op innovatie en kwaliteit met behulp van geavanceerde technologieën en methoden zit Stadsbader de toekomst op de hielen. Of het nu gaat om openbare en private infrastructuurwerken, bodemsaneringen, industriële en commerciële bouwprojecten, burgerlijke bouwkunde, technieken, prefab beton en sportinfrastructuur, Stadsbader stelt met meer dan 1.100 medewerkers steeds alles in het werk om een op maat gemaakte oplossing te bieden met een betere toekomst voor eenieder als centraal uitgangspunt.

Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen. We zijn trots op onze afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotieve markt het belangrijkste deel uitmaakt.

Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, … Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten.