Teams 2019

 

 

EEG is een bedrijf  actief in de installatie en integratie van gebouwentechnieken: Elektriciteit, HVAC, Sanitair, medische gassen, automatisering, hoogspanning,…en dit gespecialiseerd in de zorgsector ( ziekenhuizen en rusthuizen).  De hele groep telt momenteel ruim 850 medewerkers en dit in 15 vestigingen in België.

 

Bekina Boots

Familiebedrijf en laarzenproducent in Kluisbergen sinds 1962. Ieder jaar produceert Bekina aan de voet van de Kwaremont 600.000 paar hoogwaardige veiligheidslaarzen.

Dankzij een sterk dealernetwerk en hoge kwaliteits-normen, zorgen wij in meer dan 50 landen wereldwijd voor comfortabele voeten in extreme werkomstandigheden. Vooral professionals, vissers, landbouwers en werknemers in de voedingssector weten onze lichte en warme laarzen te waarderen.

 

Elektro Buttenaere BVBA & HVAC Buttenaere BVBA zijn gespecialiseerd in HVAC-elektriciteitswerken voor de industriële, commerciële en openbare sector. Met onze kennis en expertise kunnen we u een uitstekend totaalconcept aanbieden van begin tot eind! http://www.elektrobuttenaere.be/

 

Vlaanderen baadt de jongste jaren in sportieve weelde. In heel wat disciplines behoort ons land vandaag tot het kruim van de wereld en onze atleten verzamelen gretig eremetaal op internationale tornooien. De ongelooflijke variatie aan disciplines waarin onze helden zich aan de wereld tonen, illustreert de rijkdom van het Vlaamse sportlandschap.

Een fantastisch sportevenement als vandaag is niet alleen een visitekaartje voor Vlaanderen, het geeft onze atleten meteen ook de kans om te schitteren voor eigen publiek. Meer nog: het geeft ook de kans aan veel supporters om van heel nabij prestaties van de bovenste plank te mogen beleven. En wie weet: misschien zelf geïnspireerd te raken om aan het sporten te gaan. Om net als hun kampioenen hun sportieve grenzen te verleggen.

Zoveel mogelijk Vlamingen laten genieten van al wat sport te bieden heeft: dat is wat we met de Vlaamse regering beogen. En daarom investeren we dan ook met volle overtuiging in sportinfrastructuur, in het klaarstomen van potentiële winnaars en in evenementen als vandaag. Wie weet krijg ook jij vandaag een sportkriebel te pakken? Want hiervan ben ik alvast overtuigd: sporters beleven meer!

Ik wens jou, de organisatoren en alle atleten een prachtige wedstrijd toe.

De Vlaamse minister van Sport

 

Infrabel is het overheidsbedrijf dat het Belgische spoorwegnet ontwikkelt, onderhoudt en uitbaat. Wij zijn dé drijvende kracht achter duurzame mobiliteit en werken 24/7 aan een veilig en performant spoorwegnet. Meer info op www.infrabel.be.

 

Titeca – Accountancy & Fiscaliteit

“Titeca Accountancy is een boekhoudkantoor gevuld met doeners, niet met zeggers”, managing partner Emmanuel Titeca zegt het met een no-nonsense overtuiging. “Wij denken en bouwen creatief mee aan een toekomst met en voor onze klant. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Lokale aanwezigheid en service op maat, dicht bij de klant, staan hoog bovenaan onze prioriteitenlijst”.

Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen. We zijn trots op onze afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotieve markt het belangrijkste deel uitmaakt.

Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, … Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten.

“De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.”

BEDDELEEM is reeds 65 jaar een absolute referentie in de bouwsector.

Naast de productie en plaatsing van verplaatsbare systeemwanden onder de merknaam JB®, zijn wij ook actief in systeemplafonds, vaste scheidingswanden en in de totale afbouw.

Sinds twee jaar bieden wij onze klanten ook systeemmeubilair aan. Zie www.beddeleem.be voor bijkomende info !

Flexso zorgt voor SAP oplossingen die uw bedrijf beter maken. We ondersteunen uw team of uw volledige project op maat van uw behoeften. De uitgebreide kennis en kunde van al onze SAP experten samen, zorgt voor het beste resultaat en daar gaan we voor. Ga naar www.flexso.com voor meer informatie.

Medialaan

MEDIALAAN is het moederhuis van de merken VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET, Stievie FREE, Qmusic, Joe, Mobile Vikings en JIM Mobile. De naam verwijst enerzijds naar de fysieke plaats waar we gevestigd zijn (Medialaan 1 in Vilvoorde). Anderzijds is het vooral ook een symbolische plaats. Het is een laan waar leuke huizen staan. Huizen waarin radio,tv en mobiele telefonie gemaakt worden die allemaal in het hoofd en hart van de Vlaming wonen. MEDIALAAN is een wereld waar talent en ideeën elkaar versterken.

Onze baseline ‘maak het mee’ geldt voor kijkers en luisteraars die onze merken beleven, medewerkers die onze merken letterlijk mee maken en alle mogelijke partners die betrokken zijn bij ons verhaal.

Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 500 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen).

Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**.

 

“Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in beursstanden, displays en interieurs. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.”

 

 

Vaburama is een productiebedrijf van Schüco PVC ramen en deuren voor de professionele markt.

Het volledig geautomatiseerd machinepark stelt ons in het werk het huidig cliënteel optimaal te voorzien van de nodige ramen/deuren/schuiframen.

Deze nieuwe ontwikkelingen hebben geleid naar een sterke groei en een huidig personeelsbestand van 15 mensen.

Vaburama staat gekend om zijn kwalitatief hoogstaande Schüco producten en betrouwbare levertermijn.

Dhafibo  is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies.  Het kantoor is gevestigd in Zulte en richt zich  voornamelijk tot kleine en middelgrote ondernemingen, starters, VZW’s, vrije beroepen en zelfstandigen.

Renson® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.

Sinds 1909 creëert dit familiebedrijf energiezuinige systemen en innovatieve concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen en gebouwen.